Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaPinaRandaTrànsit

Algaida posa en funcionament un servei de vehicle compartit per als empadronats al municipi

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet i el batle de Pina i Randa, Jaume Lliteras, assistiren a l’acte de posada en marxa d’aquest servei de vehicle compartit, que implanta Hyundai Proa Automoción al municipi.

D’aquesta manera, les persones empadronades a Algaida, podran fer ús d’un Hyundai Kona Elèctric de forma gratuïta durant els tres primers mesos.

Foto: Ajuntament d’Algaida

El cotxe i el seu punt de recàrrega estan ubicats al carrer de sa Tanqueta, al costat del pavelló i el CEIP Pare Bartomeu Pou.

Per reservar i fer-ne ús, l’usuari s’ha descarregar-se l’app VIVe i seguir les instruccions.  A l’interior de vehicle hi trobareu les instruccions d’ús.

Per tal de prendre les mesures preventives contra la Covid-19, dins el cotxe hi ha gel hidroalcohòlic i un polvoritzador perquè cada usuari el desinfecti abans de cada ús. Així mateix, cada setmana l’Ajuntament durà a terme una netejada interior i exterior del vehicle.

La batlessa d’Algaida destacà que aquest servei és “una aposta per oferir solucions de transport alternatiu i sostenible als veïns d’Algaida, Pina i Randa i és una passa més i un aspecte important a tenir en compte per dur a terme el pla de mobilitat sostenible que tenim en procés d’elaboració i execució”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: