Dimarts, octubre 3, 2023
AlgaidaInfraestructures

Obres de pavimentació al carrer de la Tanqueta

Imatge d’arxiu del carrer de sa tanqueta

L’ajuntament d’Algaida informa que demà dijous dia 21 i divendres dia 22 de gener, des del Departament d’Infraestructures i Mobilitat del Consell de Mallorca començaran les obres de renovació i millora del paviment del tram del carrer Tanqueta (entre carrer S’Arraval i carrer Escoles).

Per aquest motiu , els dies que es faran les obres hi haurà els següents canvis de circulació:

  • Carrer Tanqueta des del número 1 fins el número 37-A (pàrquing sa Tanqueta) només hi podran circular els veïnats, clients del supermercat BIP i accés a recinte escolar
  • Carrer Tanqueta des de travessera carrer S’Arraval fins a carrer de Ses Escoles estarà prohibida la circulació de vehicles
  • Carrer Escoles amb Ronda Llevant tancat a la circulació EXCEPTE BUSOS i RESIDENTS.
  • Carrers Tanqueta vella, Ramon Llull i tram Tanqueta (del carrer S’arraval a antiga ctra Manacor) podreu accedir al vostre domicili des del passeig de l’antiga carretera Manacor.
  • Carrer S’Arraval tancat a la circulació EXCEPTE VEÏNATS, CLIENTS BAR SA RAVAL i CLIENTS FERRERIA.

ATURADA DEL BUS: Degut a la dificultat de maniobrar per part dels busos l’aturada provisional serà a la cantonada del camí de l’estació amb ronda de llevant.

Per a qualsevol consulta o urgència us podeu posar en contacte amb la policia local d’Algaida al telèfon: 639681170. El consistori demana la col·laboració de la ciutadania i es disculpa disculpes anticipadament per les molèsties.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: