Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaConsell de MallorcaCoronavirusEconomiaPinaRanda

El Consell de Mallorca concedeix un ajut de 40.474,70 euros per ajudar al teixit empresarial del municipi

El Consell aportarà un total de 2,47 milions d’euros a 30 ajuntaments de Mallorca perquè els destinin a convocar ajudes directes per als sectors econòmics dels seus municipis, amb la finalitat de contribuir a pal·liar les conseqüències de les restriccions per la covid-19 en els establiments locals. Els principals sectors als quals es destinaran aquestes ajudes són restauració, comerç, activitats culturals, oci infantil i transport, entre d’altres.

Els ajuntaments aportaran recursos propis a aquestes ajudes, amb una quantitat igual o superior a la quantitat concedida pel Consell de Mallorca, i el mateix farà el Govern balear amb cada ajuntament. Es tracta, per tant, de pressupost provinent del fons comú per a ajuts a sectors econòmics dels municipis afectats per la pandèmia. Per això, els ajuts directes en aquests 30 municipis seran, almanco, de 7,42 milions d’euros, que es repartiran entre els sectors econòmics abans del 31 de juliol.

Tal com apareix en la convocatòria publicada en el BOIB d’ahir, la subvenció del Consell per a Algaida puja a 40.474,70 euros.

El Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local preveu abonar el 100% de la subvenció als consistoris a mitjan març, perquè puguin disposar del pressupost i convocar les ajudes.

Aquestes ajudes se sumen a altres que concedeix el Consell de Mallorca a través del seu programa Mallorca Reacciona i de l’Ajuntament d’Algaida.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: