Dilluns, desembre 4, 2023
Algaida

Des d’avui i fins al 31 de maig, es poden presentar propostes als pressupostos participatius

Un cop celebrades les reunions informatives dels Pressuposts Participatius de 2021 a Algaida, Pina i Randa,s’obre el procés de presentació de propostes.

Imatge de la reunió celebrada a Pina. Foto: Ajuntament d’Algaida

Els ciutadans del municipi poden fer les seves propostes telemàticament en un formulari destacat en el lloc web municipal www.ajalgaida.net . També de forma presencial a les oficines de la casa de la Vila. En el formulari, a banda de les dades personals i la proposta, es pot fer una valoració econòmica aproximada i també pujar imatges, gràfics o plànols.

En aquest procés l’Ajuntament d’Algaida hi destina 150.000€

Les propostes han de complir un seguit de requisits: ser d’interès general, sostenibles, viables tècnica i econòmicament i han de ser de competència municipal.

El termini per a la presentació de propostes acaba dia 31 de maig. Les votacions dels projectes es durà a terme entre l’1 i l’11 de juliol.

La regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Algaida, Margalida Puigserver, explica que “des de la Comissió de Participació Ciutadana d’Algaida, Pina i Randa volem donar un nou impuls als pressuposts participatius i més ara amb els temps difícils que passam en els quals les prioritats de la ciutadania poden haver canviat, pensam que és indispensable reactivar els mecanismes de participació ciutadana”. 

La Comissió de Participació Ciutadana és un òrgan de caràcter consultiu format per representants del món associatiu al municipi, per ciutadans individuals, i també per representants de tots els partits polítics a l’ajuntament”. Recorda que la seva funció és la formulació de suggeriments i propostes dirigides a l’equip de govern municipal per fomentar i millorar els mecanismes de participació ciutadana al nostre municipi.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: