Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaTrànsit

A partir de dilluns, hi haurà un canvi circulatori al carrer des cavallers

El trajecte en cotxe només es podrà fer de pujada

Segons va informar la batlessa per carta als veïnats i va anunciar al passat plenari, a partir d’aquest dilluns dia 7 de juny un tram del carrer dels Cavallers passarà a ser d’un sol sentit de circulació (el sentit serà des de Plaça fins al cap de cantó de Cavallers amb Antoni Maura).

El tram afectat per la modificació només és de Plaça fins a Antoni Maura. La resta del carrer des Cavallers amb direcció cap al carrer de sa Farinera, des Lledoner, Cementeri, etc. continuarà essent de doble sentit. Això vol dir que no es podrà baixar fins a sa plaça amb el cotxe des del carrer Antoni Maura.

Amb aquest canvi circulatori es pretén fer més fluida la circulació transitada i evitar que els conductors hagin d’haver de cedir el pas constantment als vehicles en sentit contrari.

Aquesta modificació forma part de les accions que s’han anat executant del Pla de Mobilitat Sostenible d’Algaida i que es veurà reforçat amb el projecte de millora accessibilitat, voravies i pavimentació  que, en els mesos que venen, l’Ajuntament d’Algaida realitzarà al carrer Cavallers dins la convocatòria de subvencions pluriennals 2020-2021 per dur a terme obres d’inversió municipal on s’inclou a part de la realització dels projectes, els honoraris de redacció  i els de direcció d’obres.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: