Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaPinaPressupostsRanda

Fins a l’11 de juliol podeu votar les propostes seleccionades per als pressupostos participatius 2021

L’Ajuntament d’Algaida ja ha tret a votació les propostes finalistes presentades per la ciutadania en el marc del procés participatiu de 2021. Ara i fins el vinent dia 11 de juliol es poden votar fins a 22 propostes de les quals 9 són d’Algaida, set de Pina i sis de Randa.

En total la Comissió de Participació Ciutadana d’Algaida, Pina i Randa va haver de fer el cribratge de fins a 80 propostes de les quals quedaren les esmentades 22 finalistes. En aquest sentit, cal recordar que en el procés de selecció es té en compte que les propostes siguin d’interès general, sostenibles, viables tècnicament i econòmicament i de competència municipal. També se n’han descartades algunes perquè la seva execució ja estava prevista.

Així, entre les propostes que es poden votar a Algaida hi ha la redacció de la conversió en ús exclusiu per a vianants de plaça i voltants, fer un concurs d’idees per planificar i reordenar la zona d’equipaments d’es Porrassar o la redacció del projecte de reforma del Casal dels Joves. A Pina, s’ha proposat dotar d’equipaments a Ca’n Lluís per habilitar una delegació del Casal dels Joves, pèrgoles per fer ombres al camp de futbol i a Ca’n Lluís o fer un estudi per connectar els nuclis d’Algaida amb rutes segures per a bicicletes. Pel que fa a Randa, es pot votar condicionar i millorar el parc infantil, jardineres amb flors al carrer de la Font o prohibir aparcar a aquest mateix carrer. 

Totes les propostes es poden votar en el formulari publicat en el lloc web municipal. 

També presencialment en els formularis que estaran a disposició dels ciutadans del municipi a les oficines municipals de la Casa de la Vila. També a Can Xiscos de Pina i al restaurant es Celler de Randa. 

La regidora de Participació Ciutadana, Margalida Puigserver, valora de forma molt positiva la quantitat de propostes presentades i destaca que totes les finalistes estan pensades per millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans del municipi. “Lamentablement s’han descartat moltes propostes perquè no compleixen les condicions ni l’objecte bàsic dels pressuposts participatius però des de la Comissió de Participació Ciutadana garantim màxima transparència i en tot moment hem justificat la seva retirada”, apunta Puigserver.

En aquest sentit, cal destacar que el total de propostes presentades i els motius d’inclusió o exclusió a les votacions finals estan publicades en el lloc web municipal.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: