Dimecres, novembre 29, 2023
Algaida

Presentació del CE Algaida i homenatge als socis fundadors amb motiu del 50è aniversari.

El diumenge 17 d’octubre horabaixa el temps va respectar allò que la covid-19 no havia permès. Tornar a fer la presentació del CE Algaida. Prop de 230 infants, i més de 30 persones dedicades a poder entrenar als 11 equips federats (inclòs un femení que enguany compleix 25 anys d’existència), a més d’un equip d’escoleta més un de tecnificació. També cal destacar una directiva que aquesta temporada lidera en Toni Mudoy, el protagonista de la nostra xerradeta del mes d’octubre a la revista en paper

Tot seguit va tenir lloc l’entrega d’un recordatori a tots els socis fundadors del CE Algaida que enguany compleix 50 anys, i que han recollit ells mateixos o alguns els seus familiars atès que alguns d’ells ja no són entre nosaltres (Miquel Amengual, Francesc Antich Trobat, Antoni Barceló Rosselló, Guillem Jaume Salas, Josep Noguera Mulet, Miquel Oliver Mir, Juan Oliver Sanz i Joan Rafael Sastre). Un acte que s’havia d’haver fet per les festes de Sant Jaume, però que la pandèmia obligà a suspendre. També s’ha lliurat un obsequi a l’Ajuntament d’Algaida, a tots els expresidents de les juntes directives (Ricardo Acedo Nadal, Antoni Antich Trobat, Francesc Antich Trobat, Antoni Cañellas Mascaró, Sebastià Cerdà Amengual, Pere Fullana Puigserver, Joan Mut Trobat, Llorenç Oliver Bauzà, Pere Oliver Perelló, Bartomeu Pastor Gelabert, Francesc Ramis Oliver, Antoni Sastre Mulet) i al president de la Federació Balear de futbol Miquel Bestard Cabot.

Cal recordar que la temporada 1970-71, un grapat d’algaidins feren diverses reunions informals per a muntar un club de futbol a Algaida fins que la idea va prendre força i s’aconseguí el suport necessari per dur-ho a terme. Aquella iniciativa només es podia dur a terme de forma mancomunada i, per això, es constituí el col·lectiu de Socis Fundadors. Inicialment aquell grup era compost per trenta socis fundadors (hi posaren tres mil pessetes per hom): Ricard Acedo, Miquel Amengual, Guillem Amengual, Antoni Barceló, Gabriel Bibiloni, Sebastià Company, Jaume Falconer, Bartomeu Fullana, Guillem Fullana, Guillem Jaume, Jordi Llaneras, Miquel Llompart, Antoni Mudoy, Francesc Mudoy, Joan Mulet, Josep Noguera, Jaume Oliver, Jordi Oliver, Miquel Oliver, Llorenç Oliver, Joan Oliver, Magi Pou, Joan Rafael, Felip Salas, Miquel Sastre, Antonio Simón, Joan Trobat, Miquel Vanrell, Bernat Verger i Pere Vich.

Una vegada fet entrega dels obsequis el president del Club de futbol ha agraït a tots els socis fundadors la seva iniciativa i ha tengut un recordatori, primer per l’afició que sempre és tan necessària i per tots aquells que les circumstàncies no els han deixat ser presents entre ells el seu pare.

El president de la federació Miquel Bestard, que ha recordat que ell havia jugat com a futbolista en el camp d’Es Porrassar, ha desitjat molta sort als jugadors i ha recordat la importància de saber guanyar i també de saber perdre. I ha fet un obsequi de recordatori al club amb motiu del 50è aniversari.

L’acte ha acabat amb la foto final dels homenatjats i de tots els equips del Club.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: