Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaEconomiaPinaRanda

L’Ajuntament d’Algaida destina 24.000 euros per a la modernització de les empreses del municipi.

L’Ajuntament d’Algaida ha llançat una nova línia d’ajudes per tal preservar l’activitat econòmica d’Algaida, fomentar la modernització de les empreses del municipi. Per això, en una nova convocatòria, destina un total de 24.000 euros per ajudes d’un màxim de 2.000 euros cadascuna, segons informa en una nota de premsa.

Així, es poden presentar a les ajudes despeses dirigides al condicionament de l’establiment i la compra de maquinària; a desenvolupament sostenible o a la transformació digital. Els projectes per als quals se sol·liciten aquests ajuts s’han d’haver executat i pagat entre l’1 de gener de 2021 i l’1 de novembre de 2022.

La regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Margalida Fullana, explica que «des de l’Ajuntament d’Algaida continuam amb les polítiques d’activació i ajuda a les empreses i comerços del municipi com hem fet des que començà la pandèmia de la Covid-19. Ara la situació a escala mundial continua sent incerta i per això tenim clar que hem de seguir en la mateixa línia per tal de promoure l’estabilitat econòmica i la continuïtat del sector». 

Accediu a l’extracte de la convocatòria

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: