El TIB posa en marxa un servei a demanda entre Algaida – Llucmajor a partir del 2 de maig

Autobusos TIB: Foto: GOIB

El pròxim dimarts, dia 2 de maig, entra en servei el servei de Bus Algaida-Llucmajor. Es tracta de la línia 431d. En realitat es tracta d’un servei a demanda que requereix reserva prèvia abans de les 18.00 h del dia anterior del viatge. Es pot fer al correu electrònic tibreserves@consorcidetransports.com o al telèfon 617365365. Una vegada reservat, es rebrà una confirmació via correu electrònic o SMS.

És important indicar l’aturada de pujada o de baixada, que en el cas del nostre municipi seran a ses Escoles a Algaida i a l’aparcament de Son Romaguera a Randa. A llucmajor es podran triar a tres aturades: LLucmajor oest, Llucmajor centre o Llucmajor est.

En el taxi del TIB no s’accepten pagament amb tarja bancària. Només amb la tarjeta intermodal o en efectiu.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d bloggers like this: