Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaPinapolíticaRanda

Sopar de presentació de la candidatura de Més per Algaida, Pina i Randa

El divendres 5 de maig va tenir lloc el sopar de celebració de la candidatura de Més per Algaida, Pina i Randa. En un comunicat remès a aquest digital, el partit assenyala que “va ser un èxit, ja que va comptar amb un nombrós grup de veïnats i veïnades que volgueren compartir una estona amb els candidats i candidates”.

El diputat Joan Collet, actual número dos de la llista, va fer un repàs als principals reptes del municipi exposant la necessitat de posar al dia el nostre municipi pel que fa a infraestructures. Maria Ramon, candidata número dos al parlament, va donar l’enhorabona a l’agrupació per l’èxit del sopar i va defensar la necessitat de què Més per Mallorca lideri les institucions en els pròxims anys, per a poder dur a terme polítiques valentes, sempre al servei de les persones i de la defensa de la llengua i el territori.

Finalment, va ser el torn de la candidata a batlessa Margalida Puigserver, que es va mostrar preparada per liderar l’Ajuntament d’Algaida, Puigserver va agrair a l’equip que l’acompanya la seva implicació: “Som un equip divers, amb persones de tots els perfils, amb l’objectiu comú de liderar Algaida. Tenim l’equip i tenim les idees per dur endavant el nostre projecte”

En el comunicat es destaquen “les abraçades, les rialles i els bons desitjos que posaren fi a un sopar que va destacar per l’optimisme i la il·lusió en el futur”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: