Cap de setmana de fires a Algaida

Aquest cap de setmana serà de fires a Algaida. fira_artesaniaEl dissabte dia 30 de maig tindrà lloc la IV edició de la Fira d’Artesania a Algaida, que tindrà lloc de les 10 fins a les 19 hores a la placeta de l’església i als carrers adjacents. La fireta l’ha organitzada l’Ajuntament d’Algaida amb la col·laboració de l’Associació d’artesans d’Algaida, Pina i Randa. Durant la fira es vendran i promocionaran  productes artesans i agroalimentaris, així com també es podran veure mostres de l’art de l’ofici i els seus productes elaborats per artesans d’Algaida, Pina i Randa, amb la possibilitat d’adquirir articles fets a mà. Aquesta fira vindrà acompanyada durant el matí de l’ espectacle Cirquet del Circ Bover, amb números de màgia, malabars, clown i experiments dirigit a totes les edats  L’entrada és gratuïta però les places limitades són limitades i s’han de recollir a les Oficines Municipals de la Casa de la Vila fins divendres dia 29 de maig. El capvespre serà el torn per als Tallers infantils grauïts per a tots els nins i nines a càrrec de Chachi Piruli, en dos torns: a les 16.00 i les 17.30 h. Durada de l’activitat: 1 h i 30 minuts. fira_oportunitatsEl diumenge dia 31 de maig serà el torn per a la IV Fira d’oportunitats, també a la placeta de l’església, amb ofertes especials de productes i serveis de les empreses del municipi. Les empreses d’Algaida oferiran ofertes exclusives, liquidacions, preus d’estoc, preus especials de productes i serveis. Serà un bon moment per aprofitar l’ocasió per passejar, fer poble i aprofitar les oportunitats que trobareu només en aquesta festa del comerç algaidí. La Fira d’Oportunitats està organitzada per l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algaida.

Redacció Noticiari Es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.