Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaCulturaEconomiaPinaRanda

Cap de setmana de fires a Algaida

Aquest cap de setmana serà de fires a Algaida. fira_artesaniaEl dissabte dia 30 de maig tindrà lloc la IV edició de la Fira d’Artesania a Algaida, que tindrà lloc de les 10 fins a les 19 hores a la placeta de l’església i als carrers adjacents. La fireta l’ha organitzada l’Ajuntament d’Algaida amb la col·laboració de l’Associació d’artesans d’Algaida, Pina i Randa. Durant la fira es vendran i promocionaran  productes artesans i agroalimentaris, així com també es podran veure mostres de l’art de l’ofici i els seus productes elaborats per artesans d’Algaida, Pina i Randa, amb la possibilitat d’adquirir articles fets a mà. Aquesta fira vindrà acompanyada durant el matí de l’ espectacle Cirquet del Circ Bover, amb números de màgia, malabars, clown i experiments dirigit a totes les edats  L’entrada és gratuïta però les places limitades són limitades i s’han de recollir a les Oficines Municipals de la Casa de la Vila fins divendres dia 29 de maig. El capvespre serà el torn per als Tallers infantils grauïts per a tots els nins i nines a càrrec de Chachi Piruli, en dos torns: a les 16.00 i les 17.30 h. Durada de l’activitat: 1 h i 30 minuts. fira_oportunitatsEl diumenge dia 31 de maig serà el torn per a la IV Fira d’oportunitats, també a la placeta de l’església, amb ofertes especials de productes i serveis de les empreses del municipi. Les empreses d’Algaida oferiran ofertes exclusives, liquidacions, preus d’estoc, preus especials de productes i serveis. Serà un bon moment per aprofitar l’ocasió per passejar, fer poble i aprofitar les oportunitats que trobareu només en aquesta festa del comerç algaidí. La Fira d’Oportunitats està organitzada per l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algaida.

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: