Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaEsportsPinaRanda

Crònica esportiva del tercer cap de setmana de febrer

Aquesta cap de setmana els resultats dels grans no acompanyen gaire, però si dels petits. Sigui com sigui, aquí teniu la crònica esportiva.

Derrota per 0 gols a 4 de l’equip Benjamí de Primer del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Club Juv. Petra. Tot i que el partit va estar igualat, els visitants aconseguiren marcar en el tercer quart cosa que va fer assumir molt de riscos als algaidins i els petrers aprofitaren.

Victòria de l’equip Pre-Benjamí del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Santanyí FC per 3 gols a 2. Molt bon partit el que feren els algaidins, intentant jugar la pilota, no perdre el dibuix i essent sòlids en defensa, per la seva part els visitants s’han mostrat com un equip molt complicat de batre. Els tres gols de l’Algaida els va fer Pere Mercadal.

Victòria de l’equip Infantil F7 del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra l’Atlètic Es Liceu per 12 gols a 0. La gran superioritat dels algaidins es va posar de manifest. des del primer minut i en tots els aspectes del joc. Els gols de l’Algaida els feren Lucia Miguel, Joan Feliu (2), Sebastià Nolla (3), Aina Janer (3), Llucia Pujol i Tomeu Buñola (2).

Victòria de l’equip Aleví de Primer Any del Club Esportiu Algaida en el partit disputa en Es Porrassar conta Es Pla per 2 gols a 1. El partit va ser molt intens i igualat ja que els dos equips estan situats a la part més alta de la classificació, si és cert que els algaidins tenen aquest punt més d’ofici que fa que responguin molt be en situacions de marcadors ajustats com ha passat en aquest partit. Els gols de l’Algaida els feren Arturo Palou i Hugo Prior.

Victòria de l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en el seu desplaçament a Santa Eugenia per 3 gols a1. El partit fou de molta tensió, ja que les reduïdes dimensions del camp fa que s’hagi de moure molta de gent en espais reduïts. Començaren marcant els locals però els algaidins empataren en la següent jugada i després feren dos gols més que decantaren el partit en el seu favor. Els gols de l’Algaida els feren Ricardo Acedo, Joan Cerdà i Tomeu Pou.

Derrota de l’equip amateur del Club Esportiu Algaida en el partit jugat dins Es Porrassar contra l’Espanya de Llucmajor per 0 gols a 2. Aquest cop el derbi es va decantar a favpor dels llucmajorers que varen saber treure molt de profit a les poques ocasions de gol que generaren: el primer gol fou fruit d’una pilota mal jugada per part de la defensa algaidina i el segon d’un penal.

Sense puntuar també es quedà l’equip Femení del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra el Balears per 0 gols a 6. Les visitants son un dels equips que clarament optaran al títol al final de temporada, i amb aquestes intencions desplegaren un joc molt superior a les algaidines, que això si, lluitaren tot el temps.

I els equips de vòlei?

Els equips del club de vòlei a Algaida tampoc han aconseguit guanyar cap partit. però des del Club es recorda que són amateurs, que feia molt de temps que no se jugava a Algaida i que estan en un procés d’aprenentatge. No obstant això, en el partit disputat contra l’Oceans Beach Club Son Ferrer s’han aconseguit guanyar-los un set.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d