Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaEconomiaPinaRanda

Ha començat la segona fase del programa de formació per a la millora comercial del municipi

Foto: Ajuntament d’Algaida

Ha començat la segona fase del programa de formació per a la millora comercial, en la qual hi participen fins a 15 comerços de la localitat.

Des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Algaida, i juntament amb la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria de la CAIB, a través de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears, es va posar en marxa l’iCOMERÇ, programa de millora del comerç.

Aquesta segona fase consta de 5 sessions de formació en màrqueting digital i de comunicació en el punt de venda, per tal de fomentar la formació i professionalització dels establiments comercials i el seu personal i en la d’actuacions específiques per a la seva millora. Entre el dia 19 de febrer i el 26 de març al Casal Pere Capellà.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Algaida, Maria Antònia Sastre, explica que “des de l’àrea de Comerç apostam per la promoció econòmica del municipi i ho feim, entre altres iniciatives, formant a treballadors per a l’ocupació per millorar les seves competències professionals i ara també amb aquesta segona fase del programa iComerç per tal de formar els comerciants en màrqueting i comunicació, creim que a avui en dia, són eines que han de contribuir a fomentar i millorar la petita i mitjana empresa del nostre municipi”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d