Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaCulturaEconomiaPinaRanda

Cessió d’un local a l’Associació d’Artesans d’Algaida, Pina i Randa

entrega_local
Alguns dels membres de l’Associació amb la regidora de Promoció econòmica Margalida Fullana.

L’ Associació d’Artesans Algaida, Pina i Randa va creixent, es manté ben activa i pren força de cada dia, després que el passat mes de novembre diferents persones començassin a fer feina i que fa dos mesos es formalitzàs la seva constitució com a associació. A dia d’avui, ja són 16 socis i amb expectatives de ser molts més.

L’Ajuntament d’Algaida els ha concedit un local i una bústia al Casal Pere Capellà que ja ha estat inagurat. La mateixa Associació la que ha dissenyat el cartell per la IV fira d’Artesania del 30 de maig.

Fet a AlgaidaA cadascun dels socis de l’Associació, l’Ajuntament els ha fet arribar un magnífic cartell exclusiu de promoció “Fet a Algaida” i que serà presentat en el decurs de la Fira d’Artesania.

Des de l”Associació d’Artesans d’Algaida, Pina i Randa volem agrair a l’actual regidora de promoció econòmica Margalida Fullana el seu suport i la bona feina que ha desenvolupat, i a la vegada animen a la resta d’artesans a fer-se socis.

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: