Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaCulturaEconomiaPinaRanda

Un èxit de Fira i del comerç local del nostre poble.

firairesEl passat dissabte prop de mig centenar d’expositors varen omplir la placeta de l’església i els carrers adjacents d’artesania, amb una àmplia representació de comerciants d’Algaida, Randa i Pina. A més de les activitats del Circ Bover i de Chachi Pirulí, els visitants que foren importants varen poder gaudir de diferents expositors d’artesania, però també de productes agroalimentaris.

A més a més els diferents bars de plaça oferiren productes i ofertes especials per aacompanyar els centenars de vistants que va tenir la quart edició de la fira d’artesania.

Pel que fa al diumenge a la fira d’Oportunitats participaren quinze comerços i empreses d’Algaida, Pina i Randa els quals oferiren articles i serveis a preus rebaixats o en liquidació .

Fira OportunitatsLa Fira es dugué a terme durant tot el matí de diumenge a la plaeta de l’església, aprofitant la infraestructura que el dissabte havia servit per acollir la Fira d’ Artesania.

Segurament l’any que ve, i davant l’èxit de la convocatòria, els organitzadors de les fires seguiran apostant per dur-les a terme.

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: