Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaFestesPinaRandaSeguretat

No hi ha radars fixos ni mòbils de la DGT al municipi d’Algaida

Segons va informar ahir la Direcció General de Trànsit del Ministeri de l’Interior, dels 51 radars, mòbils i fixos, existents a les llles Balears, no n’hi ha cap que afecti al terme municipal d’Algaida, malgrat que una de les carreteres més importants de Mallorca, com la de Manacor-Artà (Ma-15), si que en disposi de dos. Al costat trobareu el mapa amb les possibles radars a la resta de municipis.

La DGT ha decidit fer pública la ubicació d’aquests radars per tal que els conductors extremin les mesures de precaució al volant i sobretot, es compleixin els límits de velocitat establerts a cada un d’ells.

No obstant això, i tenint en compte que la majoria dels accidents es produeixen a carreteres secundàries durant trajectes curts, tot fa pensar que augmentaran els controls d’alcoholèmia.

Per tant, revetlers i revetleres si teniu pensat anar a les festes dels voltants, recodau que avui comencen les festes de Pina, si heu de conduir és millor que no beveu. Pensau que vos hi jugau la vostra vida i la de qui us acompanya o cirucla al vostre costat.

Redacció Noticiari es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d