No hi ha radars fixos ni mòbils de la DGT al municipi d’Algaida

Segons va informar ahir la Direcció General de Trànsit del Ministeri de l’Interior, dels 51 radars, mòbils i fixos, existents a les llles Balears, no n’hi ha cap que afecti al terme municipal d’Algaida, malgrat que una de les carreteres més importants de Mallorca, com la de Manacor-Artà (Ma-15), si que en disposi de dos. Al costat trobareu el mapa amb les possibles radars a la resta de municipis.

La DGT ha decidit fer pública la ubicació d’aquests radars per tal que els conductors extremin les mesures de precaució al volant i sobretot, es compleixin els límits de velocitat establerts a cada un d’ells.

No obstant això, i tenint en compte que la majoria dels accidents es produeixen a carreteres secundàries durant trajectes curts, tot fa pensar que augmentaran els controls d’alcoholèmia.

Per tant, revetlers i revetleres si teniu pensat anar a les festes dels voltants, recodau que avui comencen les festes de Pina, si heu de conduir és millor que no beveu. Pensau que vos hi jugau la vostra vida i la de qui us acompanya o cirucla al vostre costat.

Redacció Noticiari es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d bloggers like this: