Dimarts, novembre 28, 2023
FestesPina

El programa de les Festes d’Estiu de Pina 2015

Ha costat una mica tenir-lo a les mans, i de fet ens ho han demanat per correu electrònic, però ja us avançam els principals actes que l’Ajuntament d’Algaida i COF Pina han preparat per aquests proper cap de setmana.

Divendres, 3 de juliol

 • 19 h. Amollada de coets per l’inici de festes amb els xeremiers.Elaboració de murals amb els nins i nines. A la Plaça. Organitzat els Merdufais.
 • 22 h. Ball de bot. Amb l’actuació de l’Agrupació Cultural Brocalet. A la Plaça.
  Organitzat per l’Ajuntament d’Algaida.
 • 23h Concert Jove. XIII Rock’n Pina. Organitzat per COF PINA i la col·laboració de l’Ajuntament d’Algaida. Amb l’actuació dels grups:cartell Rock'n Pina 15

Hombre Lobo Internacional
Islanders
Whole Lotta Band
Rumba Katxai
The Much Xaranga’s Band
PD Manex

Amb motiu de les festes de Pina, hi haurà un servei de bus especial per anar al Rock’N Pina des d’Algaida, amb dues sortides a les 22:45 i la 1:00 hores i dues sortides  des de Pina a les 2:30 hores i a les 5:00 hores.

Dissabte 4 de juliol 

 • 11 h. Castells aquàtics a la plaça per als nins i nines. Els horaris per poder pujar als castells seran de 11.00h a 13.30h i de 16.00h a 17.30h. Pensau a dur els banyadors i la tavallola. Durant aquest horari hi haurà vigilància per part d’adults, però això no lleva la responsabilitat de cada pare/mare del seu fill o filla. Fora de l’horari queda prohibit utilitzar els castells. Organitzat pels Merdufais i el Cof Pina amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Algaida.
 • 17 h. Gimcana juvenll per a menors de 16 anys. A la Plaça. Els grups hauran de ser de 4 persones. Serà neces-sari dur banyadors i una tovallola. Recordau que ala gimcana els infants han de poder participar sense els pares/mares. Organitzada pel COF Pina amb la coblaboració de l’Ajuntament d’Algaida.
 • 20h. Mes de música a Algaida (11è cicle de concerts 2015) Concert de “MAKING TRIO”. Concert organitzat per l’Associació de la Banda de Música d’Al-gaida amb la col-laboració de l’Ajuntament d’Algaida. Al Pati de les Monjes de Pina.
 • 23h Gran berbena. A la Plaça amb actuació de:

Orquestra Calypso
The Pikos Pardos
DJ. Sor Maria Patatilla

 • Castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Jordà de Lloret. Al camp municipal de futbol es Figueral

Diumenge 5 de juliol 

 • 18 h. Corregudes de Joies. Organitzades pels Merdufais amb la col·laboracio de Cof Pina i de l’Ajuntament d’Algaida. A la Plaça.
 • 19 h. Animació infantil amb el grup Mel i Sucre. A la Plaça. Organitzada per l’Ajuntament d’Algaida.
 • 22 h. Teatre: Històries de sa nostra Mallorca. Adaptació de les obres Es prometatge de Anron Chejon i Esperant el metge d’Aina Villalonga Zaydin. A càrrec de la companyia Comediants d’Algaida. Acte organitzat per l’Ajuntament d’Algaida. A la Plaça.
 • 00 h. Traca final i fi de festes. A la Plaça.

senyerapineraDes de COF Pina se va una crida a què durant els festes pengeu la senyera pinera a les finestres i balconades. També recorden que si algú està interessat en una camiseta de les festes, s’han encomanar perquè durant les festes no en vendran.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: