Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaCulturaEconomia

Les Vidrieres de Can Guardiola a TVE

El passat dimecres 17 de juny, es va fer un reportatge sobre el vidre bufat i els responsables del programa Aquí la Tierra de TVE elegiren la fàbrica de vidre de Can Gordiola, ubicada al castell de la carretera de Manacor.

És destacable, no només per aparèixer un raconet d’Algaida dins un mitjà de comunicació d’àmbit estatal sinó per què per primera vegada ubiquen on es troba el nostre municipi i no l’inclouen dins l’etiqueta de Palma de Mallorca.

Si clicau sobre la imatge, a partir del minut 22 del video podeu veure l’entrevista que feren a Pedro Torres, mestre vidrier amb prop de 22 anys d’experiència bufant vidre i en què explica tot el procés.

videoguardiola

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: