Les Vidrieres de Can Guardiola a TVE

El passat dimecres 17 de juny, es va fer un reportatge sobre el vidre bufat i els responsables del programa Aquí la Tierra de TVE elegiren la fàbrica de vidre de Can Gordiola, ubicada al castell de la carretera de Manacor.

És destacable, no només per aparèixer un raconet d’Algaida dins un mitjà de comunicació d’àmbit estatal sinó per què per primera vegada ubiquen on es troba el nostre municipi i no l’inclouen dins l’etiqueta de Palma de Mallorca.

Si clicau sobre la imatge, a partir del minut 22 del video podeu veure l’entrevista que feren a Pedro Torres, mestre vidrier amb prop de 22 anys d’experiència bufant vidre i en què explica tot el procés.

videoguardiola

Redacció Noticiari es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.