Dimarts, novembre 28, 2023
CulturaFestesPinaRanda

Camisetes per Sant Jaume

camiseta_santjaumeL’ Associació Algaida Jove, ha posat en marxa una inciativa ben interessant per dinamitzar les festes d’estiu de Sant Jaume. Els organitzadors volen que els nins i joves del nostre poble puguin dur per les festes una camiseta de “festes” com també passa a altres municipis del nostre entorn, i d’aquesta manera, fer més poble.

Des d’Algaida Jove informen que tenen tallatge d’home (S,M,L,XL i XXL), de dona (S,M,L,XL i XXL) i de nins a partir de 3-4 anys. El preu és de 8 euros  però si ja sou socis d’Algaida Jove el preu de la camiseta és de 6€.

Les venem baix comanda, i esperen en una setmana poder tancar la comanda per poder tenir-les llestes una mica abans de les festes de Sant Jaume. Per a tots els que vulguin provar-se les talles estaran dissabte i diumenge de 16 a 20 al casal de joves d’Algaida del casal Pere Capellà

Per tant si n’estau interessants, allò que convé és demanar-les. Podeu fer-ho a través del correu algaidajove@gmail.com o per whatsapp (638497900)

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: