Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaCulturaEconomiaRanda

I Fira d’artesania a Cura

pla final firaDes de l’Associació d’Artesans d’Algaida, Pina i Randa ja fa temps que treballen intensament per crear la I Fira d’Artesania a Cura. La cita tindrà lloc el proper dissabte 27 de juny durant tot el dia al Santuari de Cura. I per fer promocionar-ho a través de les xarxes socials i s’han fet servir d’una campanya per fer plans per al dissabte 27 de juny i que circula per Whatsapp i que podeu veure al costat.

cartell rest curaPer a tal ocasió s’han preparat un conjunt d’activitats ben interessants adreçades a tots els públics, que inclouen un servei de guarderia i des del Restaurant del Santuari un menú especial per aquesta fira, amb una interessant oferta: Activitats Infantils + Menú especial Fira + Visita Museu + Servei Guarderia d’11,00 a 17,00 h per Infants de 4 a 11 anys = 22€. És important fer reserves per mail a reservas@santuaridecura.com o per telèfon  971 120 260.

Per a tal ocasió els companys de Titoieta emetran d’un programe especial en directe des del Santuari que es podrà escoltar com sempre a través del 108FM i de www.titoieta.cat.

wassap 2 (2)Ja cap al capvespre hi ha una excursió sota el títol Una caminada pels secrets del Puig, a càrrec d’Elionor Serra. El preu de la sortida són 5 euros per adults, però és gratuïta per menors de 10 anys acompanyats d’un adult. Cal apuntar-se al tel. 650 671 496 o bé a elionor@fitasenderisme.cat.

Finalment a partir de les 19 hores hi haura una degustació, tast de vins i cervesa acompanyats de la pasta de sol i música, a càrrec del restaurant Santurari de Cura.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: