Crònica algaidina d’una setmana d’agost.

Estam en el mes d’agost i tot sembla que s’atura. Acabades les festes són molts els algaidins que deixen el poble i se’n van a les petites algaides distribuïdes a la costa de Mallorca, on la gent entra a un bar d’aquella zona i s’hi troba ple d’algadins.

No obstant això en el poble van passant coses. Des d’aquest noticiari, tot i haver reduït la quantitat de notícies per la reducció d’activitat pròpia del mes d’agost, estam atents a qualsevol novetat, i aquí teniu un resum d’allò que ha passat a la nostra vila la darrera setmana.

carrer_parebartomeupouAcabades les festes de Sant Jaume, l’Ajuntament d’Algaida va procedir a asfaltar el carrer Pare Bartomeu Pou. Sembla però que encara queden algunes aspectes per concloure les obres com són pintar les línies grogues i els passos de vianants.

aparcamentserradoraTambé operaris de l’Ajuntament el passat dimecres 5 d’agost varen delimitar amb maressos l’aparcament davant el carrer de sa Serradora (just darrera plaça). D’aquesta manera es delimita millor la zona nord-oest de l’aparcament. L’obra ha consistit en col·locar els maressos en fila, car s’ha de recordar que aquest aparcament no és propietat municipal sinó que està llogat a particulars.

D’altra banda, aquest aparcament registra moltes nits d’estiu gent que acuideix a fer-hi botellot, amb música alta des del cotxes i els seus efectes es noten amb la quantitat de fems que hi deixen. També són molts els joves que acudeixen al parc infantil devora sa farinera, ben entrat el vespre.

pistapavelloD’altra banda, Algalia Sport, l’empresa que gestiona les instal·lacions esportives del municipi, ha informat a través de les seves xarxes socials que aquest mes d’agost estaven adaptant la pista de bàsquet del pavelló Andreu trobat per adequar-lo a la nova normativa.

I finalment el diari Ultima Hora informava en la seva secció ‘off the record’ Gritos i susurros, que la regidora de Més per Algaida i Consellera d’Afers Socials del Consell de Mallorca, Margalida Puigserver, seguirà com a regidora però renunciarà a les indemnitzacions que li pertoquen per a l’assistència a plenaris i comissions a l’Ajuntament d’Algaida.

Redacció Noticiari Es saig 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.