Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaSeguretat

Pintades al carrer de la Victòria d’Algaida

Aquest matí alguns veïnats de la zona del carrer de la Victòria ens han fet arribar un seguit de fotografies de pintades a les façanes de les parets del celler de can Borràs i també de la portassa de davant.

Els grafiters que s’han dedicat a pintar aquestes façanes no acaben d’entendre que la seva malifeta atempta contra la convivència dels ciutadans i de la imatge del nostre municipi.  Des d’Es saig condemnam aquestes pintades i encoratjam als ciutadans a que denunciïn als responsables d’aquests actes vandàlics davant les autoritats competents.

Amb aquestes pintades no fan altra cosa que empitjorar la imatge del carrer on estan fetes, i deterioren encara més si cap l’estat de conservació de la façana del celler de Can Borràs, un edifici que fou acabat de construir l’any 1876, i que forma part del Catàleg de Protecció del Patrimoni d’Algaida.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d