Pintades al carrer de la Victòria d’Algaida

Aquest matí alguns veïnats de la zona del carrer de la Victòria ens han fet arribar un seguit de fotografies de pintades a les façanes de les parets del celler de can Borràs i també de la portassa de davant.

Els grafiters que s’han dedicat a pintar aquestes façanes no acaben d’entendre que la seva malifeta atempta contra la convivència dels ciutadans i de la imatge del nostre municipi.  Des d’Es saig condemnam aquestes pintades i encoratjam als ciutadans a que denunciïn als responsables d’aquests actes vandàlics davant les autoritats competents.

Amb aquestes pintades no fan altra cosa que empitjorar la imatge del carrer on estan fetes, i deterioren encara més si cap l’estat de conservació de la façana del celler de Can Borràs, un edifici que fou acabat de construir l’any 1876, i que forma part del Catàleg de Protecció del Patrimoni d’Algaida.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d bloggers like this: