Dimarts, octubre 3, 2023
AlgaidaEducacióInfraestructuresPinaRanda

La Conselleria d’Educació i Ajuntament d’Algaida signen un Protocol per impulsar la construcció d’un nou IES al municipi.

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, i la batlessa de l’Ajuntament d’Algaida, Maria Antònia Mulet, han signat avui, un Protocol general d’actuacions entre la Conselleria d’Educació i Formació Professional, l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) i l’Ajuntament d’Algaida, per impulsar la creació d’un IES al municipi d’Algaida.

A l’acte també hi han participat el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, i la regidora d’Educació del municipi, Maria Antònia Reinés.

Aquest Protocol té com a finalitat impulsar la creació d’un IES a Algaida i així cobrir les necessitats d’escolarització d’aquest municipi.

Un nou IES de tres línies a Algaida

Actualment, hi ha un total de 69 alumnes matriculats a sisè curs d’educació primària al CEIP Pare Bartomeu Pou d’Algaida, fet que suposaria que el futur IES prevegi un total de 3 línies d’educació secundària obligatòria (ESO).

El Protocol, amb una vigència de quatre anys, té per objecte promoure les actuacions necessàries per impulsar la construcció d’un IES en el municipi d’Algaida.

Per la seva part, la Conselleria d’Educació i Formació Professional, mitjançant l’IBISEC, vetlarà per dur a terme, d’acord amb la normativa aplicable, els procediments de contractació inherents per impulsar l’objecte d’aquest Protocol.

Segons s’estableix al Protocol signat avui, l’Ajuntament d’Algaida impulsarà la cessió gratuïta dels terrenys per a la construcció del centre segons la normativa aplicable en matèria patrimonial.

Ambdues institucions coincideixen en el fet que aquest nou centre millorarà les infraestructures educatives de les Balears.

Aquests era una de les reivindicacions de l’Amipa, la qual aquest mes va fer arribar 1322 signatures de famílies que demanaven que es fes aquesta nova infraestructura educativa i que vol donar resposta a les necessitats educatives del municipi.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: