Amics de la terra feren net i reforestaren la zona del Santuari de Sant Honorat.

amicsdelaterraUna desena de socis i voluntaris de l’entitat ecologista Amics de la Terra varen realitzar diumenge passat tasques de neteja forestal i de reforestació a la zona de Sant Honorat, al Puig de Randa.

La neteja es va fer, segons els responsables de l’associació, com a mesura de prevenció d’incendis. Tot el material extret es va deixar per assecar a fi d’una posterior trituració i aprofitament de la biomassa.

També es varen plantar 60 arbres autòctons per regenerar la zona. La cura i manteniment per assegurar la supervivència d’aquests arbres el duran a terme personal de Sant Honorat i també voluntaris. Així mateix els participants varen tenir l’oportunitat de conèixer l’entorn del santuari i els sistemes de recol·lecció de l’aigua de pluja i de depuració d’aigües amb plantes, així com la instal·lació solar tèrmica, que permet encalentir i agua sense consumir energia elèctrica.

Trobareu més informació sobre la seva tasca al seu web http://www.amicsdelaterra.org/

Redacció Noticiari Es saig 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.