Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaMedi ambientRanda

Amics de la terra feren net i reforestaren la zona del Santuari de Sant Honorat.

amicsdelaterraUna desena de socis i voluntaris de l’entitat ecologista Amics de la Terra varen realitzar diumenge passat tasques de neteja forestal i de reforestació a la zona de Sant Honorat, al Puig de Randa.

La neteja es va fer, segons els responsables de l’associació, com a mesura de prevenció d’incendis. Tot el material extret es va deixar per assecar a fi d’una posterior trituració i aprofitament de la biomassa.

També es varen plantar 60 arbres autòctons per regenerar la zona. La cura i manteniment per assegurar la supervivència d’aquests arbres el duran a terme personal de Sant Honorat i també voluntaris. Així mateix els participants varen tenir l’oportunitat de conèixer l’entorn del santuari i els sistemes de recol·lecció de l’aigua de pluja i de depuració d’aigües amb plantes, així com la instal·lació solar tèrmica, que permet encalentir i agua sense consumir energia elèctrica.

Trobareu més informació sobre la seva tasca al seu web http://www.amicsdelaterra.org/

Redacció Noticiari Es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: