Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaEconomiaInfraestructuresPinaRanda

163 persones participen en les votacions dels pressuposts participatius de 2016

Fins a 163 persones han votat els pressuposts participatius de 2016. D’aquestes, 112 ho varen fer mitjançant el formulari online de la web municipal (10 de les quals hi accediren clicant sobre la notícia publicada a aquest noticiari) mentre les 51 restants varen enregistrar en paper les seves valoracions de projectes a les oficines municipals. Es tracta d’un número de vots una mica inferior als 175 vots online que registraren les propostes dels pressuposts participatius de 2015.

Cal recordar que de totes les propostes i projectes presentats, cada ciutadà en podia votar fins a 20 propostes fent una valoració de 0 a 5 punts, algunes tenien pressupost i les altres no.

La propera passa serà una reunió informativa el proper dia 17 de novembre amb els veïnats on els responsables de l’Ajuntament es donaran a conèixer les propostes que han sortit elegides i els resultats finals de les votacions amb els projectes que s’inclouran en els pressuposts de 2016.

Està previst que els pressuposts municipal de 2016 s’aprovaran inicialment en un ple extraordinari del dia 19 de novembre.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: