Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaEsportsPinaRanda

Entorn a 260 persones han participat en la VIII Cursa Popular de sa Fira

cursacartellAvui diumenge, dia 8 de Novembre, s’ha disputat la VIII Cursa Fira d’Algaida, gràcies a l’organització dels Trotadors d’Algaida i de l’Ajuntament d’Algaida.

cursafiraEs tracta d’una cursa que se feia des d’Algaida a La Pau de Castellitx, amb el conseqüent avituallament i tornada pel mateix camí. La cursa te una distància de 8’5 kms amb la part més dura concentrada a la pujada fins a l’Ermita de la Pau. S’hi han inscrit entorn a 260 corredors.

cursamenutsLa carrera ha començat a les 11 h del matí des de la Plaça d’Algaida. Una estona abans, aproximadament a les 10:30h del matí, s’ha donat sortida a les carreres més curtes per a categories infantils.

Enhorabona a tots els participants i fins l’any que ve

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d