El Consell de Mallorca durà a terme les obres de la carretera entre Algaida i Llucmajor

carreteraalgaida_llucmajorSegons publica avui el diari Última Hora, el Consell de Mallorca s’ha compromès a iniciar les obres de la carretera que uneix Algaida i Llucmajor (MA-5010) aquesta legislatura. Les obres d’ampliació, a més de millorar les condicions de la via, han d’incloure la transformació del vell camí que connectava les dues localitats en una via verda per a senderistes i bikers.

El diari del grup Serra recull les declaracions del batle de Llucmajor, Jaume Tomàs (Més), qui assegura que tant ell com la batlesa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, tenen el compromís del departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca d’iniciar les obres durant la present legislatura.

El que pràcticament tothom dóna per fet és que les millores de la carretera redundaran en l’ampliació de la calçada, l’eliminació dels perillosos canvis de rasant així com el «redreçament» d’alguns revolts. També està previst que els nous vorals compten amb més amplitud que els habituals perquè els ciclistes que circulen per aquesta carretera, en qualsevol de les seves direccions, es dirigeixen cap al Pla a través d’Algaida o pugen fins Randa i el santuari de Cura guanyin en seguretat.

Un de les novetats que presenta l’avantprojecte és l’adequació del Camí Vell de Llucmajor -que, en molts trams, discorre en paral·lel a la carretera- i, a l’arribar a l’encreuament de Randa, convertir-lo en una via verda.

Segons el batle llucmajorer, l’avantprojecte de la millora viària es troba molt avançat i aviat es presentarà als regidors perquè introdueixin els matisos que creguin convenients i, posteriorment, procedir a l’aprovació del projecte definitiu.

Tot sembla que aquesta legislatura també es durà a terme la ronda d’Algaida. De fet segons hem pogut saber en el Consell la tenen pressupostada per a l’exercici del 2016, malgrat no s’hagi fet encara l’anunci oficial. Tan aviat com ho comuniquin oficialment en donarem notícia a aquest noticiari.

Redacció Noticiari Es saig 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.