Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaEconomiaPinaRanda

Iniciativa en favor del comerç local

L’Ajuntament d’Algaida i l’Associació de Comerç i Empresa han posat en marxa una iniciativa amb l’objectiu d’impulsar el comerç local i donar una empenta a les compres nadalenques als comerços i empreses del municipi.

La iniciativa sorgeix des de la regidoria de Promoció Econòmica i l’Associació de Comerç i Empresa per tal de fer més visibles els portals de les tendes i negocis del terme municipal. Es tracta d’un element temàtic decoratiu de Nadal per posar als mostradors, entrades etc…

arbresnadalalgaidaLa batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet; la regidora de Promoció Econòmica, Maria Antònia Sastre i el president en funcions de l’Associació de Comerç i Empresa, Manolo González, presentaren els motius nadalencs que, a banda de la decoració, duen visible el logotip de l’Any Llull a Randa, Pina i Algaida.

Des d’Es saig volem afegir-nos a aquesta campanya de promoció del comerç local. Comprau els regals de Nadal, i també durant tot l’any, a petites empreses i autònoms: als artesans que fan bijuteria, als amics que tenen una botiga, el forner que fa els torrons i ensaïmades de manera artesanas, fent arribar els doblers a persones comuns i garantir així la supervivència dels petits empresaris i dels nostres comerços locals.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: