Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaConsell de MallorcaServeis Socials

Dimissió de Margalida Fullana del seu càrrec en el Consell de Mallorca

Margalida Fullana ArromL’algaidina Margalida Fullana Arrom va presentar, el passat dia 3 de març, la seva dimissió com a directora insular d’Atenció a la Dependència, segons informa en la seva edició en paper el diari Última Hora. La dimissió es farà efectiva avui, 15 de març.

Margalida Fullana , dietista i nutricionista de professió, que treballava com a funcionària sanitària, va prendre possessió del càrrec el passat 28 de setembre de 2015 i la seva tasca en el Consell no ha arribat als 6 mesos. Fonts del Consell de Mallorca han afirmat al rotatiu que la dimissió de Fullana es deu a motius personals.

La persona que previsiblement substituirà Margalida Fullana al capdavant de la direcció insular d’Atenció a la Dependència, serà Regina Moll, de Marratxí , que ja compta amb experiència treballant a l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) quan el socialista Jaume Garau es va encarregar de l’àrea de Benestar Social i l’IMAS en l’època del pacte.

Cal destacar que malgrat l’IMAS estigui presidit per l’econacionalista algaidina Margalida Puigserver, aquest és un dels càrrec de les àrees de gestió, el nomenament del qual controla el PSOE.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: