Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaNadalPinaRanda

Per un 2016 ple de bones notícies i emocions

Acaba el 2015. Un any de canvis en el municipi i també a la nostra revista. Cumplim 35 anys d’existència i hem estrenat un noticiari que ens ha tengut una important vida.

La sala Magna de l’Auditòrium de Palma té una capacitat per a 2.740 persones. Aquest noticiari ha estat vist prop de 15.000 vegades en 2015. Si fos un concert a l’Auditorium es es necessitarien al voltant de 6 presentacions amb entrades esgotades perquè tots ho vegin.

Des del primer de maig fins avui s’han publicat 179 entrades (bé 180 contant amb aquesta). S’hi han apujat 539 imatges, ocupant un total de 114 MB. Això és a prop d’una imatge per dia. El dia de més visites és el diumenge entorn a les 20 hores, però són els divendres els dies que se generen més notícies al poble: 28 articles han estat publicats en divendres.

Captura_patropublicacions

El dia més mogut l’any va ser 20 de desembre amb 929 visites. En el top 5 de les entrades més vistes cal destacar les següents:

  1. Comença el Nadal a Algaida 392 vistes
  2. L’algaidina Margalida Fullana Arrom, nova directora insular d’Atenció a la Dependència de l’IMAS 271 vistes 
  3. Nova incorporació a les parròquies d’Algaida i Pina 197 vistes
  4. 100 dies d’Ajuntament. Entrevista a Rafel Oliver Barros, regidor del Partit Popular d’Algaida 136 vistes
  5. Un nou negoci al nostre municipi 129 vistes. 

Pel que fa als visitants, la majoria 14.877 ho son de l’Estat espanyol, però també rebem visites dels Països Baixos (140), Estats Units (49), Regne Unit (41), Alemanya (23), França (9), Suècia (8), Polònia (5) i Bèlgica i Argentina amb 4 visites fetes des de cada estat.

De Facebook  amb 402 seguidors i de twitter amb 182 seguidors ens arriben la majoria de les visites per bé que, una vegada dins la nostra pàgina, s’aturen a veure les altres novetats del poble.

Al llarg de 2015 hem vist el canvi de la batlia de l’Ajuntament, hem entrevistat a la batlessa i també als caps de llista del PP i de Més per Algaida, ens hem fet ressò de les principals festes i actes del municipi, hem informat de les millores en les infraestructures i hem denunciat les malifetes al patrimoni de tots. Hem informat dels esdeveniments esportius i dels nostres esportistes més joves. Hem donat veu, i convidam a fer-ho, a tot el teixit associatiu del municipi i en la mesura de les nostres possibilitats hem intentat atendre a les informacions que afectaven a Pina i a Randa, per bé que som conscients cal fer-hi més feina.

2016emocionsUs agraïm la vostra atenció i les facilitats que ens donau a l’hora de fer la nostra feina. També us demanam disculpes si en alguna cosa ens hem equivocat o no hem pogut arribar a cobrir-la.

El nostre desig per l’any 2016 que comença és que sigui un any ple de bones notícies i emocions. I el nostre propòsit és intentar fer-ho millor.

Molts d’anys i bons!!!

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: