S’ha aprovat el projecte de variant d’Algaida

El projecte de la variant d’Algaida ha quedat avui aprovat, per unanimitat, a la Comissió Informativa del Consell de Mallorca. Aquesta carretera anirà des de la carretera de Manacor a la carretera Algaida-Llucmajor i permetrà eliminar el trànsit que, a dia d’avui, ha de travessar per dins el nucli urbà.

variant

El projecte consisteix en una carretera d’1,6 quilòmetres amb dos carrils de 3,5 metres cada un acompanyats de vorals d’1,80 metres que permet més seguretat per als ciclistes. A més, també hi haurà un passeig de 3 metres d’amplada per a vianants durant tot el recorregut de la via. El projecte també inclou la construcció d’un pàrquing públic als afores del poble.

20170720_variantalgaida

El pressupost de l’obra ascendeix a 9.081.532,50 euros i el termini d’execució és de 18 mesos. A partir d’ara, el Departament de Territori i Infraestructures ja treballa en la redacció dels plecs. Properament, es duran a aprovació de la Comissió Informativa i, a continuació, el projecte sortirà a licitació.

Ja podeu consultar els plànols de la variant definitius i la secció de la nova carretera en format pdf

 

Redacció essaig.cat 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.