La dinamitzadora jove d’Algaida no descansa durant l’agost

Com cada any, acabades les festes de Sant Jaume són molts els algaidins que deixen el poble i se’n van a gaudir de la seva casa (pròpia o llogada) a la costa de Mallorca.

No obstant això en el poble van passant coses. Des d’aquest noticiari estam atents a les novetats, i en aquest sentit hem de dir que des de la dinamitzadora jove d’Algaida tenen preparats tota una sèrie d’activitats perquè els joves del nostre municipi tenguin activitats, ben interessants per poder fer coses aquest mes d’agost.

La primera activitat és una sortida amb kayak a Portocolom el proper 13 d’agost de 2016. El preu són 9 euros i inclou el transport d’Algaida a Portocolom i tornada, el lloguer del kayak i un monitor i una assegurança. per participar-hi cal inscriure’s abans de dia 10 d’agost al telèfon 673 643 926.

La segona activitat tindrà lloc l’endemà diumenge 14 d’agost de 2016. Es tracta d’un Taller de Manualitats! A partir de les 17 es faran quadres amb “Claus i Fils”, una manualitat que s’ha posat de moda els darrers anys. És una activitat gratuïta però cal inscriure’s al mateix telèfon 673 643 926 fins al 12 d’agost.

I si sou cantadors i us agrada passar-vos ho molt bé, per al dissabte dia 20 d’agost s’organitza un karaoke. Serà entre les 19 i les 21 hores del mateix dissabte i es durà a terme al pati del Casal Pere Capellà. Cal apuntar-se al telèfon 673 643 926 fins al 18 d’agost.

Ja ho sabeu, no us quedeu a ca vostra i gaudiu de les activitats de l’estiu!!

Redacció Noticiari Es saig 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.