Si tens entre 18 i 30 anys i no tens feina, apunta’t al programa “Joves Qualificats”

El Govern de les Illes Balears ha posat en marxa un programa de subvencions destinades a les Corporacions Locals, consells insulars i mancomunitats per oferir contractes d’una durada de 9 mesos (amb data d’inici l’1 de febrer de 2017) a persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30, inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb formació acadèmica o professional de grau superior acreditada, sense o poca experiència laboral prèvia en la seva formació, per executar obres o serveis d’interès general i social.

garantia_juvenil
L’Ajuntament d’Algaida s’ha adherit en aquest programa i està cercant joves que compleixin aquestes requisits. En concret, sol·licita 2 tipus de perfils: 1 perfil econòmic-jurídic i 1 perfil sociocultural i educatiu.

El programa és d’àmbit autonòmic, per la qual cosa, si no s’encaixa dins d’aquests dos perfils es pot consultar al SOIB els perfils que han sol·licitat la resta d’ajuntaments adherits en aquest programa.

Cal remarcar que un dels requisits principals és estar inscrit el en sistema de garantia juvenil. Es tracta d’una iniciativa europea que pretén facilitar l’accés als joves al mercat de treball. L’objectiu és que els joves estiguin en disposició de poder optar a ofertes de feina ajustades al seu perfil professional, a accions de formació contínua, formació en aprenentatge o pràctiques no laborals a empreses. Podeu consultar com us hi podeu inscriure a través del document de l’enllaç inferior.

L’Ajuntament d’Algaida, a través de l’Àrea de Joventut i el Casal dels Joves, posa a la disposició de tots els joves que ho necessitin, un servei d’orientació laboral  durant l’horari d’obertura setmanal (dimecres, dijous i divendres de 09 a 18 h), sempre demanant cita prèvia telefonant al 673 643 926 o també al correu: casaldelsjoves@ajalgaida.net.

Redacció Noticiari es Saig 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.