Resultats dels equips de futbol d’aquest cap de setmana

La crònica futbolística serà aquesta setmana de petits a grans, tenint en compte que els Benjamins i els Juvenils del CE Algaida aquesta setmana tenien descans.

resultatsesportius_des16_02

Els més petits de l’Algaida han jugat dins el camp del Sallista d’Inca, amb victòria per 2 gols a 1. Els algaidins anaren sempre per davant en el marcador. Els gols de l’Algaida els feren en Jaume Cortés i en Biel Miralles.

Nova victòria del Benjamí A de l’Algaida, davant els Serverins per 7 gols 0. El algaidins a més del seu joc ordenat i solidesa defensiva, posaren en pràctica una bona ofensiva. Els gols de l’Algaida els feren eb Baltasar Sales (2), Joan Nicolau, (2), Oscar Gonzalez (2) i Joan Cantallops. El Benjamí A es consolida amb claredat a la part més alta de la classificació.

L’Aleví A de l’Algaida va guanyar divendres en la seva visita al Santanyí. Els locals no tingueren cap opció en tot el partit i els algaidins anaren fent la seva: combinació entre línies, intensitat en el joc sense pilota, vocació ofensiva i un gran ordre tàctic. El resultat 1 – 11 explica molt bé allò que es va poder veure en el partit. Els gols de l’Algaida els feren Jaume Falconer (6), Jaume Ignasi Sampol (2), Joan Fiol, Álvaro Palou i Joan Miquel Hernández. Una setmana més líders en solitari del seu grup.

Per contra, L’Aleví B de l’Algaida ha rebut la visita del segon classificat i els de Petra foren molt superiors. Recordem que l’Aleví B esta format, gairebé tot, per jugadors de primer any, i aquest fet, contra aquest tipus rival, se coneix molt. El que si fan els algaidins és lluitar, aprendre i un gran compromís com equip a cada partit.

Victòria dels Infantils per 3 gols a 2 contra els de Son Caliu en un partit molt disputat en Es Porrassar. La primera part fou  molt igualada i fins als darrers moments els algaidins no aconseguiren posar-se per davant. A la segona part els del Ponent de Mallorca capgiraren el marcador al seu favor, 1 a 2, en cinc minuts, però l’Algaida va seguir fent feina i en poc temps va aconseguir l’empat. Quan ja gairebé el partit estava acabat, els locals aconseguiren marcar el 3 a 2. Els gols algaidins els feren en Marc Rando (2) i en Biel Sampol.

Molt d’ambient al camp d’es Porrassar per veure el derbi comarcal, els cadets de l’Algaida s’enfrontaren als nostres veïnats de l’Espanya de Llucmajor. El partit ha estat molt vibrant amb dos equips que ho han donat tot, i un poc més, a cada jugada. En una jugada en Joan Cerdà va posar per davant a l’Algaida. Ja a la segona part, en una jugada a pilota aturada, els llucmajorers empataren. Fou un bon partit, amb un exemplar comportament dels dos equips i just repartiment de punts.

L’equip femení de l’Algaida aconseguiren els tres punts en la seva visita a Santa Eugènia. La primera part fou molt igualada. A la segona part l’Algaida es posà per davant, però l’Interplà va empatat al pocs minuts. Les algaidines tornaren a marcar en el minut 68 i donà lloc a un final de partit ha estat molt intens. Els gols els feren na Maria del Mar Morro i na Maria del mar Barceló.

Els grans de l’Algaida no han pogut puntuar en aquesta jornada davant el Porto Cristo dins es Porrassar. En el primer temps l’Algaida va aconseguir posar-se per davant mitjançant la transformació d’un clar penal a favor. A la segona part els del Port de Manacor feren dos gols en dos minuts. L’Algaida ho va seguir intentat però els de Porto Cristo tornaren a marcar mitjançant un penal en contra. Just després els algaidins marcarren, però ja no hi ha havia temps per a la remuntada. Els gols de l’Algaida els feren en Juanan Pérez i Salvador Salas.

Derrota del Pina CF dins Mancor per 3-0 contra el Montaura. Després d’una primera part equilibrada, el Pina CF es va veure molt perjudicat en els primers minuts de la segona part per una molt rigorosa segona targeta groga, la qual va significar la expulsió del jugador Joan Llabres Morey i va condicionar  tota la segona part, tot i que els nostres jugadors ho han donat tot i lluitat fins el final. El Pina CF es queixa a les xarxes socials d’algunes decisions arbitrals sobre unes mans dins l’àrea i que l’àrbitre no va xiular com a penal. Compartim el vídeo perquè jutgeu vosaltres mateixos.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d bloggers like this: