Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica esportiva del primer cap de setmana de febrer

Actualitzada: 06/02/2017, 20:00

Derrota del Pina CF que va haver de jugar dissabte passat en el camp d’Es Porrassar a causa del mal estat davant el SP Son Ferrer. Cal destacar l’expulsió d’un jugador del Pina en el minut 57. Els piners començaren perdent el partit però empataren en el minut 48 gràcies a un gol de Guillem Moll. En el minut 81 els visitants aconseguiren el definitiu 2 a 1.

Empat a 1 dels amateurs del CE Algaida dins el camp del Baleares sin Fronteras amb un gol al minut 42 de Bartomeu Mulet.

Victòria dels juvenils davant Es Pla dins el camp d’Es Porrassar amb un bon domini del joc i quatre gols fets per Tomeu Muñoz, Rubén Gámez, Tomeu Pou i Andrés Nigorra. Resultat similar amb un gol més, és el que obtingueren els cadets davant el Pla de na Tesa. Bon partit i gols d’Alexandru Huzuna (1), Miquel Servera (2) i Adrián Pujol (2).

Derrota dels infantils davant el Llosetense dins el camp algaidí. Els visitants foren superiors als locals almenys en el resultat, ja que tot i que els llosetins s’avançaren al marcador en el minut 22, cinc minuts després els algaidins empataren el partit gràcies a un gol de Ramon Petrel. A la segona part els llosetins marcaren el definitiu 2-1.

L’Aleví A s’enfrontà al Serverense dins Es Porrassar i l’encontre fou igualtat entre els dos equips amb un gran ordre tàctic. Els primers foren els visitants en el minut 14’ i els algaidins empataren amb un gol de n’Alvaro Palou en el 28’. Per contra, L’Aleví B de l’Algaida va jugar dins na Capellera de Manacor. El partit ha estat molt disputat fins en el darrer quart, gràcies al bon joc que ha feu l’Algaida, però finalment es va perdre el partit. No obstant això, cal destacar la millora dels alevins, que partit a partit aconsegueixen en el seu joc.

No tingueren sort els Benjamins A en la seva visita a Porto Cristo. El partit fou molt igualat pel que fa al joc desenvolupat pels dos equips, però superioritat portenya en l’efectivitat davant porteria. Els gols de l’Algaida els feren Joan Nicolau, Pedro Bordoy i Mohamed Amin.

Victòria amb autoritat del Benjamí B de l’Algaida en la seva visita a S’Horta. Clara superioritat de l’Algaida en totes les línies, els gols dels benjamins els feren Arturo Palou, Agustí Lara i Pau Forteza.

Els més petits de l’Algaida jugaren dins Son Caulelles i aconseguiren sumar un punt. El partit fou molt igualat amb alternances en el marcador. Els gols algaidins els va fer en Guillermo Da Rosa.

Aqui teniu la resta de resultats.

resultatsesportius0217_1

I els trotadors?

Aquest cap de setmana hem tengut diferents curses i trobades de trotadors. A Sa Pobla, s’ha disputat la X Mitja Marató de Sa Pobla, en Joan Cañelles, i ha aconseguit finalitzar els 20kms de la cursa amb un temps de 1:50:48, i finalitzant en la 20ena posició de M50.

També a sa Pobla, dissabte horabaixa es donava la sortida a la Clàssica dels Murs; amb pujada a Búger de les rampes d’entrada al poble per darrere. Enguany hi ha hagut moltes baixes a causa de caigudes i a causa dels talls de carrera provocats per la força del vent, però podem el trotador Miquel Gelabert va aconseguir arribar a la Meta.

16406799_1804255803171575_7599039620567540831_n
Foto: trotadors.es

A part de les curses, ahir diumenge va tenir lloc una sortida lúdica. Els ciclistes algaidins aconseguiren aplegar més de 50 bicicletes tot terreny amb companys d’Algaida (Algaidimonis, Trotadors, On Brnm, etc.), i amics de Calonge, Porreres i Sencelles. El grup de ciclistes feren una ruta d’unes 2 hores pels voltants d’Algaida i acabaren peus davall taula tots plegats per a reposar forces.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: