Èxit del concert de les corals de l’EMMA

Ahir va tenir lloc el concert de les diferents corals de l’Escola Municipal de Música d’Algaida. Amb repertori ben variat, amb músiques d’arreu del món, els petits cantaires, les joves cantaires i la coral d’Adults, deixaren entusiaasmats a un públic entregat que va concert_petits_cantairesomplir més de mitjà església d’Algaida.

Els petits cantaires són Jordi Juan, Margalida Servera, Pedro Oliver, Alejandro Oliver, Neus Pujol, Laura Morro, Anna Riera, Pere M. Riera, Jaume Garijo, Laura Herrero, Pau Gomila, Arianna Valiente, Miquel Salvà, Lina Mulet, Cata Garau i Sheila Moyà.

A continuació l’actuació Els instruments, una canço popular alemanya.

concert_joves_cantairesLes Joves cantaires són Catalina Mulet, Mercè Gaià, Neus Gaià, Júlia Comas, Neus Comas, Margalida Sales, Olívia Martínez, Aina Robles, Neus Rigo, Xisca Garau, Aina pericàs, Dana Ortega, Lida Oliver, Mar Pons, Maria Falconer, Maria Jofre, Maria Llaneres, Neus Juan, Rosa Lliteras i Coloma Miralles.

A continuació l’actuació Bandinha la Vila, en què cadascuna de les parts representa un instrument musical.

Auí una actuació conjunta entre les joves cantaires i la coral d’Adults amb una cançó popular japonesa.

concert_coral_emmaLa Coral d’Adults està formada per Antònia M. Oliver, Antònia Puigserver, Astrid Diester, Catia Perelló, Concha Zaforteza, Gonçal Prohens, Joan A. Oliva, Joana Estrany, Esther Fernandez, Maria Ramis, Marga Juan, Marga Pujol, Lida Tur, Maria Pia, Marilen Pons, Mercè Ogazón, Miquela Puigserver, Petra Mut, Maria Antònia Mulet, Sabine Müller, Sandra Solano, Francisca M. Pons i Vicenç Fuster.

Aquí teniu la versió d’una cançó tradicional de Sud-Àfrica.

Een el concert també intervingueren Santi Comas com a guitarrista, Esther Pérez al piano, i el director és en Sebastià Mut. El concert va acabar amb cantaires i públic cantant un cànon triple: Stop the train, després d’una bona estona d’assajar.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.