Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaPinaRandaTreball

Continua baixant l’atur a Algaida al setembre un 4,84 %

L’atur abaixa al mes de setembre de 2017 un 4,84 % respecte del mes d’agost. La xifra d’aturats d’Algaida, Pina i Randa inscrits al SOIB apuja fins als 177, això vol dir que 9 persones han deixat de figurar com a persones aturades durant l’agost. En realitat han deixat l’atur 11 persones, totes més grans de 25 anys però dues treballadors joves han perdut la seva feina.

taulaatur_set17

Si ens fixem amb les dades interannuals, l’atur s’ha reduït a Algaida en un 19,18 % respecte al setembre de 2016, això són 42 persones sense feina menys que fa un any, quan la xifra d’aturats d’Algaida, Pina i Randa era de 219 persones.

Aquestes xifres contrasten amb la tendència de la resta de les Illes Balears, on el nombre d’aturats en finalitzar el mes de setembre en 42.415 persones, després d’augmentar en 2.064 aturats respecte al mes anterior. Balears es converteix en la comunitat autònoma que registra un major increment de l’atur en el novè mes de l’any, si bé hi ha 5.855 persones parades menys que fa un any, la qual cosa suposa un descens de la desocupació interanual del 12,13% aquest mes.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: