Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaPinaRandaSuccessos

S’han produit atacs de cans a diferents pobles del Pla, també a Algaida

gallinesmortes
Gallines mortes per atacs de cans. (Arxiu) 

Segons informa el Diario de Mallorca en la seva edició d’avui, des del passat diumenge  s’han registrat diferents atacs de cans solts a corrals i ramats d’ovelles a Santa Eugènia, Bunyola, Algaida i Puigpunyent. El resultat d’aquests atacs, denunciats, ha estat de 157 gallines mortes i 40 ovelles, segons ha informa al rotatiu el Centre de Protecció d’Animals Domèstics (CEPAD). En el cas d’Algaida, els cans han mort 67 gallines en una sola explotació.

Els responsables del CEPAD no tenen una resposta del per què d’aquesta onada d’atacs en aquest moment precís. Antoni Mas, president de la Fundació Natura Parc, ha explicat a Diario de Mallorca que “no hi ha més raó a aquests atacs que descuits o falta de cura dels seus propietaris”.

Segon les dades del CEPAD, recollides pel rotatiu del grup Moll, només durant els deu primers mesos de l’any 2017 s’han dut a terme 43 actuacions relacionades amb atacs de cans a altres animals”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d