Part del municipi d’Algaida es queda sense subministrament elèctric.

Una part del municipi d’Algaida, concretament la zona propera a la benzinera, s’ha quedat sense llum aquest dilluns després que una retro-excavadora tombés un cable de tensió de la carretera de Palma a Manacor, a l’altura del restaurant Cal Dimoni.

Foto: Diario de Mallorca

Segons ha informat Endesa, l’incident ha passat cap a les 12.00 hores i ha afectat inicialment a 3.200 dels seus clients, que s’han quedat sense llum a l’instant, tot i que la companyia ha restablert el servei a prop de 2.900 als nou minuts.

De moment, un total de 321 clients segueixen sense llum i Endesa, única empresa adjudicatària de la distribució d’energia elèctrica per llei a tot Balears -excepte a la Vall d’Sóller-, està treballant en el restabliment del servei.

Per això, prop de deu treballadors es troben mobilitzats per a la col·locació d’uns grups electrògens que han substituït temporalment el cable de tensió. Per evitar mals majors, operaris del Consell de Mallorca han tancat el trànsit rodat per aquesta via mentre els operaris de les elèctriques han duit a terme la reparació.

“La prioritat és ara el restabliment del servei als afectats, a partir d’aquest dimarts l’empresa començarà a estudiar el cas ia planificar les actuacions per reposar el cable de tensió”, ha informat la responsable de comunicació d’Endesa a Balears , Maria Magdalena Frau. S’espera que el restabliment es faci al llarg d’aquesta nit.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.