Dilluns, desembre 4, 2023
Algaida

Detingut un home per robar material a cases de camp d’Algaida i d’altres pobles

La Guàrdia Civil ha detingut aquest diumenge un home de 44 anys a qui acusa d’haver comès almenys 35 robatoris en cases de camp de Mallorca, de les quals se’n va dur maquinària i eines, que després ell venia a empreses de reciclatge. El presumpte lladre hauria obtingut uns 8.000 euros de benefici i causat danys per valor de 100.000 euros a les finques assaltades, segons ha informat en una nota de premsa l’institut armat.

Haurien sofert aquests robatoris propietaris de finques d’Algaida, Esporles, Puigpunyent, Santa Margalida, Inca, Sineu, Llucmajor, Felanitx, Vilafranca, sa Pobla i Llubí. A partir de les denúncies, referides sobretot a la sostracció en immobles aïllats de bateries, plaques solars, eines, generadors i estris agrícoles, agents de la Guàrdia Civil d’Esporles varen iniciar una investigació en què identificaren un individu com a autor del molts d’aquests robatoris, i que després venia a empreses de reciclatge.

Després de detenir-lo, es va escorcollar el domicili, on varen trobar una gran quantitat d’efectes procedents de les seves accions, molts dels quals ja han estat tornats als propietaris. La Guàrdia Civil exhibirà els restants a les seves dependències d’Esporles (carrer Quarter, 48) de dilluns a dimecres de la setmana vinent entre les 9 h i les 15 h, perquè aquells que hagin estat objecte de robatoris puguin comprovar si algun dels efectes és seu.

El detingut ha estat posat a disposició judicial i ha estat enviat a la presó de manera preventiva.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: