Controlat i extingit l’incendi del camí de sa Coma

Notícia actualitzada a la 1:40 del 25/7

Avui horabaixa s’ha produit un incendi al municipi d’Algaida les flames del qual han afectat aproximadament 0.2 hectàrees de pinari en la seva extinció hi han actuat mitjans de la conselleria de Medi Ambient i Territori.

Cap a les 19:30 h (moment de sortir els Cossiers) el 112 emergències ha informat que al Camí de sa Coma d’Algaida es veia una columna de fum. Personats al lloc juntament amb Protecció Civil d’Algaida s’ha pogut comprovar que es tractava d’un incendi forestal que s’estenia rapidament. S’ha controlat gràcies a la gran efectivitat de tots els organismes allà presents sense haver ferits ni haver d’evacuar a la gent.

En concret, en l’operatiu han actuat 2 avions, 3 helicòpters, 3 autobombes, 29 brigadistes, 4 agents de medi ambient i 2 tècnics. En l’operatiu també han actuat dotacions del parc de bombers de Llucmajor i de Felanitx dels Bombers de Mallorca, Agent de medi ambient, Guàrdia Civil de Llucmajor i Algaida, Protecció Civil d’Algaida i Llucmajor i a la Policia Local d’Algaida.

L’incendi s’ha declarat cap a les 19.55 hores a la zona de Albenya, a Algaida, encara que posteriorment s’ha canviat el topònim del lloc afectat per les flames a Sa Coma.

L’incendi ha quedat controlat a les 20.40 i extingit a les 23.19 del vespre.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.