Dilluns, desembre 4, 2023
Algaida

Ajornada la vaga indefinida de fems per negociar al setembre

Segons informen diferents mitjans de comunicació, la vaga indefinida convocada pels treballadors del sector de la neteja viària i la recollida de residus de les Balears a partir del 22 d’agost ha quedat ajornada aquest dimecres després d’acordar una reunió entre la patronal Afelib, CCOO i el Govern a partir del proper 9 de setembre.

Foto: GOIB

Així ha informat el Govern de les Illes Balears que especificat que el conseller d’Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha citat «d’urgència» aquest dimecres a tots els implicats per explicar la proposta de l’esmentada trobada entre CCOO i la patronal i Melchor Mascaró amb la mediació del Govern.

«Nosaltres incloíem a la papereta de vaga que volíem asseure’ns a negociar un conveni autonòmic. Amb la trobada hem aconseguit seure a la patronal i aconseguir un objectiu, esperem que es hi hagi el conveni», han assenyalat des de CCOO.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: