Dilluns, octubre 2, 2023
AlgaidaEducacióPinaRanda

S’Organitza una jornada a Algaida com a municipi educador.

En el marc del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, el vinent dia 30 de novembre, l’Ajuntament d’Algaida organitza una diada com a municipi que forma part de la xarxa de l‘Associació Internacional de Ciutats Educadores.

L’agenda d’activitats és la següent:

10.00 h. Amb el lema «Escoltar la ciutat per a transformar-la», es durà a terme la lectura pública d’un manifest en favor d’una escolta activa que permeti reforçar els vincles comunitaris, enfortir el sentiment de pertinença i assegurar que totes les parts contribueixen activament en la co-construcció de la Ciutat Educadora. A Plaça.

De 10.00 a 13.00 h.Jornada de neteja de diferents espais del municipi. Vine amb uns guants i, si ets menor d’edat, acompanyat d’un adult, a ajudar perquè el nostre municipi estigui més net. Amb aquesta activitat pretenem conscienciar-nos de la importància de reciclar, reduir els envasos i no embrutar l’entorn. Trobada a Plaça a les 10.00 h.

Cal recordar que des del passat mes de juny de 2018 el municipi d’Algaida forma part de la xarxa de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores. És, aquesta, una adhesió de compromís amb l’objectiu constant d’aprendre, intercanviar i compartir experiències, amb una atenció especial a la formació, a la promoció i al desenvolupament de tots els col•lectius del Municipi. És, també, una crida a la Participació Ciutadana: l’administració i el teixit associatiu volem treballar en xarxa i implementar la transversalitat de totes les àrees claus resseguint els Principis Bàsics de les Ciutats Educadores.

En el decurs de l’any s’han anat fent diferents activitats per donar visibilitat i sensibilitzar a la ciutadania. I ara, Algaida s’adhereix a la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, és dia 30 de Novembre. Recórrer aquest camí conjuntament fomenta els vincles comunitaris, enfortir el sentiment de pertinença i assegurar que totes les parts contribueixen activament a la construcció de la Ciutat Educadora, des de les respectives responsabilitats.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: