Dissabte, desembre 9, 2023
FestesRanda

L’Ajuntament d’Algaida suspèn els actes del programa de festes de Randa de 2020

Imatge arxiu de les festes de 2016

Davant la situació actual referent a l’augment de casos positius del Covid-19, l’Equip de Govern Municipal de l’Ajuntament ha decidit SUSPENDRE TOTS ELS ACTES PREVISTOS AL PROGRAMA DE LES FESTES DE RANDA 2020 i només mantenir la missa de diumenge dia 30 d’agost, ja que és un acte organitzat per la Parròquia de Randa que se celebrarà amb la presència institucional de l’Ajuntament, tal com s’ha fet sempre. Així s’ha anunciat al Ban municipal enviat a través de les xarxes socials.

Ens entristeix molt haver de prendre aquesta decisió, però per damunt de tot el més important es preservar la salut de tots els veïnats i veïnades de Randa. En el ban municipial l’equip de govern afirma que “esperem que tots plegats poguem sortir el més aviat possible d’aquesta crisis sanitària i per això vos demanam a tots i totes seguir les mesures de prevenció dictades per les autoritats sanitàries.

Es responsabilitat de tots i totes que poguem avançar i lluitar contra aquesta pandèmia. El ban conclou que “esperam i desitjam que l’any que ve poguem celebrar les festes amb la participació de tots i totes”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d