Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaEconomiaPinaRandaTradicions

Presentada l’agenda d’actes de nadal i la Campanya “aquest nadal compra amb el cor”

Aquest Nadal serà diferent per mor de la covid-19. S’han hagut de reduir actes multitudinaris per altres més senzills on es pot mantenir la distància de seguretat. La tradicional fira de Nadal s’ha suspès i en el seu lloc, els mercats setmanals dels divendres a Algaida i dimarts a Pina, seran ampliats amb paradetes amb productes de Nadal d’artesans del municipi.

Per altra banda, i també com podeu veure en el programa, cal destacar la campanya de Nadal “Aquest Nadal compra amb el cor” (adjuntam imatges) posada en marxa per tal de fomentar les compres nadalenques en els petits comerços i empreses del municipi. És una campanya en la qual l’Ajuntament d’Algaida i l’Associació de Comerç i Empresa vol implicar a petits i grans per tal que, tot i la situació marcada per la Covid-19, puguin gaudir i mantenir l’espurna de la festa.

Se’ns proposa que aquestes Festes de Nadal i Reis siguin molt especials i ens conviden a fer un esforç conjunt perquè aquestes festes integrin la màgia que viuen els més petits de la casa amb la promoció i l’ajuda als petits comerços i em-preses del municipi. D’aquí el lema de Compra amb el cor, una campanya de comerç on tothom hi ha aportat el seu granet d’arena.

Així, enguany, els nins i nines podran anar a cercar les cartes dels Reis als comerços locals a partir de dimarts dia 15 de desembre. Aquestes cartes han es-tat dissenyades per joves artistes del municipi. Les cartes també es podran descarregar telemàticament o recollir a la Casa de la Vila, però ens animen a que passem pels comerços i empreses del municipi a cercar-les.

Un cop escrites, a partir de dia 28 de desembre podreu tirar les cartes a les noves Bústies Reials ubicades a la Casa de la Vila i al casal Pere Capellà d’Algaida, a la plaça de Pina i a la placeta de l’església de Randa. En anar a recollir les cartes, els comerços obsequiaran els infants amb una bosseta de caramels i un sobre amb una postal per a escriure un desig per a l’Any Nou que, després, a partir de dia 21 de desembre podreu penjar a l’Arbre dels Desitjos ubicat a la Placeta, davant de saPeixateria espai d’art.

Juntament amb l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa, s’han impulsat diverses activitats per a promocionar el consum de proximitat i fer saber que els botiguers, empresaris i negocis del municipi estan al costat de tots els veïns. Entre aquestes iniciatives hi ha la projecció de tota una sèrie de vídeos de la mà de la vedette local Rosita Forsate que es podran veure a través les xarxes socials de l’Associació de Comerç i Empresa i de l’Ajuntament d’Algaida. La vedette local fa una ruta per a fer conèixer les empreses del municipi i no hi faltaran, com no podria ser d’una altra manera, les rialles i la diversió.

A més a més, comprar als comerços adherits a la campanya de Nadal tendrà premi segur. Els clients seran obsequiats amb una capseta de caramels; perd, si hi ha sort, a més dels caramels dins la capsa hi pot haver un val descompte per a consumir als comerços. Hi ha un total de 200 vals que han estat repartits aleatòriament dins els detalls que repartiran els comerços i empreses adherits a la campanya de l’Associació de Comerç i Empresa.

Per altre costat, en el programa també es publica un BAN mitjançant el qual la batlessa d’Algaida porta molt bones notícies als més petits del municipi: tot i les dificultats, ses majestats els Reis d’Orient passaran per Algaida, Pina i Randa i ho faran carregats de regals. Això sí, no es podran fer aglomeracions el dia de l’arribada per la qual cosa els hauran d’esperar a casa.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: