Desconvocada la vaga de recollida de Fems del Pla de Mallorca

UGT i CCOO han desconvocat la vaga de recollida de fems a Algaida, Ariany, Costitx, Lloret, Llubí, Maria de la Salut, Montuïri, Petra, Porreres, Sant Joan, Santa Eugènia, Sencelles, Sineu i Vilafranca.

Segons han informat els dos sindicats, s’ha arribat a un acord per millorar les condicions laborals dels treballadors amb l’empresa adjudicatària del servei, Melchor Mascaró, després de reunir-se al Tribunal d’Arbitratge i Mediació de les Illes Balears.

La vaga havia de començar el proper disabte dia 13 a les 21:30 hores però ja l’han desconvocada. De moment, ha quedat suspesa fins al dia 26, després que avui matí al TAMIB, la Mancomunitat s’ha compromès a reunir-se amb els treballadors abans de redactar els plecs de condicions de la nova licitació.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.