Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaMedi ambientPinaRanda

Desconvocada la vaga de recollida de Fems del Pla de Mallorca

UGT i CCOO han desconvocat la vaga de recollida de fems a Algaida, Ariany, Costitx, Lloret, Llubí, Maria de la Salut, Montuïri, Petra, Porreres, Sant Joan, Santa Eugènia, Sencelles, Sineu i Vilafranca.

Segons han informat els dos sindicats, s’ha arribat a un acord per millorar les condicions laborals dels treballadors amb l’empresa adjudicatària del servei, Melchor Mascaró, després de reunir-se al Tribunal d’Arbitratge i Mediació de les Illes Balears.

La vaga havia de començar el proper disabte dia 13 a les 21:30 hores però ja l’han desconvocada. De moment, ha quedat suspesa fins al dia 26, després que avui matí al TAMIB, la Mancomunitat s’ha compromès a reunir-se amb els treballadors abans de redactar els plecs de condicions de la nova licitació.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: