Dimecres, setembre 27, 2023
AlgaidaPinapolíticaRanda

El PP d’Algaida proposa a Rafel Oliver com a candidat a la batlia en les eleccions de 2023

Foto: Rafel Oliver (Partit Popular)

El Partit Popular d’Algaida ha proposat a Rafel Oliver com a candidat a la batlia per a les eleccions municipals de maig de 2023, després de la junta executiva celebrada aquest dijous vespre i ha informat a través d’una nota de premsa.

Rafel Oliver agraeix la confiança de tota la junta local “per a tornar a liderar la candidatura” i assumeix el repte “amb molta il·lusió i disposat a demostrar que el PP és l’única alternativa al govern actual”. “Algaida necessita un canvi i el necessita ja”, ha expressat Oliver.

Oliver, de 43 anys i natural d’Algaida, inspector de vehicles de professió, és l’actual portaveu ‘popular’ a l’Ajuntament. Repeteix, de nou, com a cap de cartell amb l’objectiu de posicionar el Partit Popular “com a principal força política a Algaida amb un projecte sòlid i realista”.

El popular afronta la campanya electoral “amb moltes ganes de guanyar les eleccions i governar per a millorar la vida dels veïns del municipi i solucionar els seus problemes”. També ha destacat la “unitat” i “predisposició” del seu equip per a “aconseguir junts aquest repte”, ha conclòs.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: