Accident frontal a la carretera Pina – Sencelles

Segons informa el web Cronicabalear.es, sis persones, tres adults i tres infants, han resultat ferits de diversa consideració en un accident de trànsit que va tenir lloc ahir dimarts horabaixa, cap a les 19:45 hores a la carretera Pina-Sencelles.

accidentfrontalpina
Foto: cronicabalear.es

L’accident es produí en un revolt, quan un Ford Focus – que circulava en sentit a Sencelles amb un sol ocupant- i un tot terreny -en el qual viatjava un matrimoni d’anglesos residents a l’illa al costat dels seus tres fills- xocaren de manera frontal.

Els sis han resultat amb ferides diverses i foren traslladats a diversos centres hospitalaris per les ambulàncies que es desplaçaren fins al lloc dels fets

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de l’atestat i hagué de regular el trànsit i  ha iniciat una investigació per intentar esbrinar quin dels dos vehicles ha envaït el carril contrari i ha ocasionat l’accident.

Redacció noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d bloggers like this: