Dilluns, desembre 4, 2023
Algaida

Crònica esportiva del tercer cap de setmana de setembre

resultatsesportius2016_set3L’equip del Pina CF ha aconseguit una important victòria davant el son Ferrer dins el seu camp. Els golejadors piners han estat Joan Morey (2) i Daniel Castell (1).

L’equip amateur del CE Algaida ha perdut davant e Baleares sin Fronteras per 2 gols a 1 dins el camp d’Es Porrassar.  Al primer minuts del partit, els visitants, s’avençaren en una jugada de treta de banda. El segon gol del visitant fou de penal. Al minut 20 de la primera part 0 a 2 a favor dels visitants. A partir de llavors, els algaidins assetjaren la porteria de l’equip contrari, creant diferents ocasions de gol que es difícil entendre com no en va entrar cap. A la segona part, la situació continuava igual fins que en el minut 80 es va marcar un gol per part de l’equip algaidí. Segons el CE Algaida el gol el feu en Marc Albert Muñoz, però a l’acta del partit, el golejador que hi figura és en Llorenç Gil.

Important victòria dels juvenils del CE Algaida que han guanyat per 2 gols a 7 dins el camp de l’Interplà. Els golejadors algaidins han estat Andrés Pérez Nigorra (4), Bernat Lompart (1), Alexandre Rafael (1) i Gabriel Llompart (1). Cal destacar el domini total dels juvenils algaidins, amb un gran mèrit si tenim en compte que s’hagueren de convocar dos jugadors cadets per les nombroses baixes que tenia l’Algaida.

L’equip femení ha acabat amb un empat a 0 gols davant l’Interplà, en un partit molt igualat, per bé que l’Algaida va dur el pes del partit i es varen crear nombroses ocasions de gol amb la mala sort que cap d’aquestes acabà per entrar dins la porteria contraria.

I els trotadors
14355674_1741335609463595_1118695048220527751_n
Foto: Trotadors.es

Una bona expedició Trotadora ha acudit a participar aquest cap de setmana a la 7a Rialp Matxicots, entre les emblemàtiques muntanyes de la zona Sud del Pallars Sobirà, el Montsent de Pallars i el massís de l’Orri.  Quatre modalitats per fer viure el trail running amb tots els sentits: l’ Extrem, de 82 km; la Trail, de 52 km i la Mitja de 21 km, i la Caminada de 12 km.

Els Trotadors que hi han participat en la modalitat Trail de 52kmshan estat en Jose Terrones i  en Pere Mindona (ambdós han arribat en la 76a posició) , en Vicent Pañego (119). D’altra banda, que en Ricard Etxevarria (120) i en Joan Martí (210) han disputat  la Mitja de 21 Kms.

A la Cursa de Muntanya s’Arracó Trapa Trail 2016 amb un recorregut aproximat és de 19,2 Km i 970 m de desnivell positiu, el qual evoluciona pel Camí des Castellàs fins a assolir el cim de la Paret des Moro, passem per les cases de Ses Basses cap es Cap Fabioler i arribem a la Trapa, pujam el Coll des Cairats i ja davallem cap a S’Arracó on finalitza a la plaça General Weyler. Entre els participants s’hi havia inscrit en Joan Gelabert, que va acabar en la posició 70. 

Juan José Cortés va participar a la Cursa Popular Diada de Mallorca, i va aconseguir col·locar-se al lloc 16è de la general, la qual cosa li reportà la 8a posició dins M-40.

14368653_1741852102745279_7432955359876506953_n
Foto: Trotadors.es

Ahir diumenge a Sa Ràpita es disputà un Triatló amb participació d’un equip Trotador, com ja va passar l’any passat. La cursa està formada per 750 metres de natació, 20 kms de bicicleta de carretera i 4’6 kms de running. Els components de l’equip Trotador foren: Llorenç Oliver (natació), Francesc Barcelo (ciclisme) i Toni Mudoy (run). Tot tres aconseguiren una meritòria 26a posició general i 13a dins els equips masculins

A Fornells (Menorca) es va celebrar la Half Menorca Triatló, en una edició complicada a causa del mal temps i pluja, cosa que va provocar fins i tot que l’organització canviàs l’itinerari previst per aquesta causa en bé de la seguretat dels participants. Allà hi participà en Pep Lluis Busquets qui va aconseguir finalitzar i arribar a meta en la posició 45 de la general i 28è de M30.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: