Dimarts, novembre 28, 2023
Algaida

Crònica esportiva del primer cap de setmana de març

Aquest primer cap de setmana de marcç hi ha hagut molta competició que s’ha desenvolupat dins Algaida i Pina. Començant per l’equip piner cal fer notar la seva derrota davant el FB Santanyí per 1 gol dins el camp d’Es Figueral.

Els grans de l’Algaida aquesta jornada descansaven. De la resta d’equips algaidins, les categories grans els resultats han estat positius i satisfactoris a excepció feta de l’equip femení que ha perdut davant la Vileta A dins el camp d’Es Porrassar per 4 gols a 1, el qual ha estat fet per fet Cristina Ximelis.

Poca sort tampoc han tengut els Benjamins de primer any que ha rebut la visita del líder els Serverins amb qui han perdut per 0 a 3. Fou un bon partit on es va veure dos equips que amb ordre tàctic, cercant sempre el jugar la pilota i posant intensitat en el seu joc, però amb una millor punteria dels de Son Servera.  Els més petits de l’Algaida visitaren el segon classificat del seu grup, el San Cayetano. El partit començà bé per l’Algaida ja que va agafar avantatge primer gràcies a un gol d’en Guillermo Da Rosa. A mesura que passava el temps els locals imposaren el seu joc i els pre-benjamins lluitaren el que pogueren i continuar així amb el seu aprenentatge.

Empat a 1 gol per parti dels infantils de l’Algaida conta el Pla de na Tesa At. Els primers en marcar foren els visitants, però al poc temps l’Algaida aconseguí empatar amb un gol d’en Marc Rando.

resultatsesportius0317_1

Anem a les victòries. Començant per la dels juvenils davant el Campos dins Es Porrassar. Els algaidins en la primera part intentaren controlar el mig del camp i aprofitar el seu potencial ofensiu. L’Algaida va aconseguir dos gols en la primera part fets per en Tomeu Pou. La segona part va estar marcada per les ocasions de gol dels campaners que només marcaren un gol en una jugada a pilota aturada.

Victòria contundent del Cadet contra Es Raval de Santa Catalina, amb una manifesta superioritat del partit des de el seu inici per part dels algaidins, si ens atenem al resultat. Els cadets, en els darrers partits, estan retrobant la seva millor versió, i aquesta, és una bona noticia per afrontar el tram més important de la lliga. Els gols de l’Algaida els feren Adrián Pujol (3), Ivan Zaykov (2), Álvaro Acedo i Sergi Argües.

Gairebé es podria afirmar el mateix aquesta setmana de l’Aleví A, en una nova victòria contra el Cardassar B. Els algaidins dominaren tot el partit Els gols de l’Algaida els feren Joan Miquel Hernández (3), Marc Servera (2), Jaume Falconer, Joan Fiol i Toni Sitjar. L’Aleví A de l’Algaida segueix enganxat al més alt de la classificació.

Per acabar, cal destacar la important victòria del Benjamí A de l’Algaida davant un altre bon equip com l’Artà dins el seu camp. El partit fou igualat entre dos equips. Primer marcà l’Algaida, però en la següent jugada els locals empataren. En el tercer quart l’Algaida es tornà a posar per davant i aguantà l’avantatge fins al final del partit. Els gols de l’Algaida els feren en Baltasar Sales i Miquel Angel Fernàndez. El Benjamí A de l’Algaida també es consolida a al part alta de la classificació.

I els trotadors?

Els Trotadors han participat a diferents curses aquest cap de setmana. La primera fou la Cursa Popular Ciutat de Manacor;on hi participà en Toni Barceló a la distància de 10 kms, i que va finalitzar amb un temps de 47:18 (147 de la classificació general i el 39é de M40) .

També es va disputar el diumenge la Pujada als 3 Pins de Lloseta, una cursa de Muntanya amb uns 500 metres de desnivell positiu i una distància de 7500 metres. A aquesta cursa hi va participar n’Elionor Serra, acabant la cursa amb un temps de 49:59 i al lloc 106 de la general i 7a de Fèmines 30.

Tambéhi havia participació Trotadora a la Cursa Popular Palma Dona, que es va disputar diumenge a Palma, amb dues distàncies de 3 i 6 kms respectivament. Els Trotadors foren en Juan Pedro Barceló i na Maria Noguera. Per altra banda, i també Trotadores però amb els colors de Onfitness també hi participaren a na Tere Garcias, na Magda Andreu i na Maria Coloma Fiol. No consten els resultats a la web dels organitzadors i per tant no us els podem oferir.

En l’apartat de bicicletes, aquest cap de setmana es disputaven els 3 dies de Mallorca, en la modalitat de ruta. En la cursa de diumenge hi participà en Miquel Angel Gelabert, destacant el seu 8è lloc dins la categoria M40 i la seva 22a posició de la general.

Redacció essaig.cat

 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: